<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=40967" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пускат на паз...

Грета Тунберг с коментар за всички свои хейтъри и за Тръмп (видео)

26 Септември 2019
0 6747

"Не разбирам защо възрастните хора избират да прекарват времето си, подигравайки се и заплашвайки тийнейджъри и деца. Вместо това могат да направят нещо добро. Предполагам, че просто се чувстват застрашени от нас". Така Грета Тунберг отговори чрез публикация в Twitter на всички свои хейтъри в социалните мрежи.

 

 

 

""

 

 

"Хейтърите са толкова активни, колкото винаги са били. Те обичат да измислят тънки лъжи или конспирации. Не разбирам защо се занимават с мен, когато аз просто се опитвам да помогна на света. Не си губете времето като им обръщате внимание. Светът се събужда. Промяната идва отвътре, харесва ли ви или не! ", коментира още екоактивистката, цитирана от Daily Mail.  

 

 

ДОНАЛД ТРЪМП СЕ ПОДИГРА С ГРЕТА ТУНБЕРГ В ТУИТЪР СЛЕД ЕМОЦИОНАЛНАТА Ѝ РЕЧ В НЮ ЙОРК (ВИДЕО)

 

 

По-късно в шоуто на Фредерик Скавкан по шведската STV тя коментира и подигравката на американския президент Доналд Тръмп в Twitter. „Тя изглежда като едно много щастливо младо момиче, което очаква с нетърпение светло и прекрасно бъдеще. Толкова е приятно да се видим!“, написа Тръмп след речта на Грета Тунберг по време на срещата на ООН.  

 

 

""

 

 

„Можете да интерпретирате думите му по много различни начини. Знаех, че някой път той вероятно ще каже нещо за мен и това се случи. Това не променя нищо по никакъв начин", заяви Тунберг в ефир. 16-годишната тийнеййждърка, която взе „алтернативната Нобелова награда“ за своята активност по отношение на климатичните промени, коментира и снимката с ледения ѝ поглед към Тръмп.

 

 

""

 

 

"Бяха спряна от охраната, защото той изведнъж влезе и бодигардът ми каза: "Трябва да отстъпите встрани". Бяха доста шокирана", каза Тунберг. Още от интервюто можете да видите във видеото. Американският кинорежисьор Майкъл Мур, който също беше гост в шоуто, се пошегува, че Тръмп може да "усети" ледения поглед, дори ако не може да го види.

 

 

""

 

 

Тунберг обеща да се присъедини към протест на екоактивисти в Монреал този петък. В Чили предстои среща на върха по въпросите на климата по-късно тази година.

 

 

 

Източник: Daily Mail

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции