<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=75068" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Не поставиха ...

Грозни сцени с масов бой между възрастни след детски мач във Варна (видео)

06 Октомври 2020
0 5969

Грозни сцени на сбиване между възрастни след юношески футболен мач в комплекс “Спорт палас” в Златни пясъци виждаме от видео, публикувано на Facebook страницата на ПФК Спартак (Варна).

Неприятният инцидент е станал в неделя и набързо е помрачил детския спортен празник на открито при срещата на елитните групи U15 и U17 от “Спартак” и “Черно море”.

На кадрите се виждат физически сблъсъци между привърженици на двата отбора, като от Спартак сочат за главно действащо лице председателя на фен клуба на „моряците“ Иван Михайлов. В коментар към видеото от Спартак припомнят и мелето, което Михайлов предизвика през 2011 г. на юношески мач Левски – Черно море в Твърдица.

​Тогава той се сби с Даниел Боримиров, като юмручната схватка прерасна в масов бой между представителите на двата клуба.

Ето и текстът към публикацията:

“Срам! Комплексарщина! Самозабравяне! Безнаказаност! Така определяме поведението на зеленикавите псевдо-фенове по време на вчерашните два мача на Спортпалас. Децата на Спартак бяха обиждани вулгарно през двата мача, а родители и съдиите бяха нападнати след края на мачовете! Прилагаме видеоклип и вярваме, че замесените лица и виновниците за тези батални сцени ще си получат заслуженото! Детските мачове не са поле за изява на псевдо-мутри и пишман хулигани! Нека БФС вземе под внимание бруталното поведение на самозабравилите се пишман фенове! Главни действащи лица – Иван Михайлов и синът му Алекс Михайлов, чието поведение е рецидив по време на мачове на детски формации!”

Видео: FB/ПФК Спартак (Варна)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции