<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=38008" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вижте най-заб...

Група горили приличат досущ на хора, докато се опитват да се скрият от дъжда (видео)

07 Юни 2019
0 1703

Вайръл видео от зоопарк в Южна Каролина показа група горили, които се държат точно като хора, докато се опитват да се скрият от дъжда.

 

Забавното, но доста интересно видео бе публикувано в началото на миналия месец и вече е е гледано почти 8 милиона пъти. 

 

В него можете да видите горили, които са се скрили под навес, като две женски държат бебетата си и всички търсят начин, по който да избягат от дъжда.

 

"Горилите са великолепни и величествени създания, пълни с благодат и красота… освен когато вали", пише Брук Хунсингер, който публикува видеото във Facebook.

 

В един момент от видеото, смела горила наречена Акация, се доближава възможно най-близо до стената, за да сведе до минимум въмозжността да се намокри и бързо се измъква от дъжда. 

 

След нейния едва ли не героичен подвиг и другите три недоволни горили я последваха, като всяка една от тях за момент изглеждаше като всички нас, когато се опитваме да избегнем да бъдем намокрени.

 

Мъжката доминираща сребърна горила Цензу изчака женските Мейси и Кази, заедно с техните бебета Мо и Закота да стигнат до сухия район, преди и той да се присъедини към тях. 

 

Някои потребители от социалните медии дори предложиха да изпратят чадърите на горилите.

 

Работниците от зоологическата градина заявиха, че макар да има йерархия сред женските горили, тогава това е нямало никакво значение, защото всички са искали да останат сухи.

 

 

Източник: New York Post
 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции