Следва: Илон Мъск отк...

Гуинет Полтроу за бебето на Мъск: Вече няма името на моето дете да е най-обсъжданото (видео и снимки)

12 Май 2020
0 13934

Въпреки усложнената обстановка покрай коронавирусната пандемия, името на бебето на предприемача Илон Мъск и певицата Граймс успя да привлече вниманието на света, пише The Independent. И няма как иначе – защото то е X Æ A-12.

Но необичайните имена за деца са доста често срещано явление сред знаменитостите. Така например актрисата Гуинет Полтроу, която роди момиченце на тогавашния си съпруг Крис Мартин през 2004 г., го кръсти Епъл (Apple, в превод от английски – ябълка), което почти звучи скучно в сравнение с X Æ A-12.

Илън Мъск и Граймс кръстиха бебето си X Æ A-12 (видео и снимки)

В Instagram акаунта Comment by Celebs бе забелязан коментар, който Полтроу остави под публикация на списание InStyle по повод бебето на Граймс и Мъск.

Тя тагна Крис Мартин в публикацията и предположи, че името на детето им вече може да не е толкова противоречиво.

Полтроу каза в интервю за Опра Уинфри през 2004 г., че името е идея на Мартин и че е изненадана, че има толкова негативни реакции към него, предвид че много бебета се кръщават на цветя през цялото време.

Миналата седмица Граймс, чието истинско име е Клер Буше, предложи обяснение за значението на странмото име, което заедно с Мъск дадоха на детето си.

В социалната мрежа тя написа:

-X: неизвестната променлива;

-Æ: моят елфически знак за любов и / или изкуствен интелект;

-A-12: предшественик на SR-17 (любимия ни самолет). Без оръжие, без защита, просто висока скорост. Страхотен в битка, но ненасилствен;

+

(A = Archangel, любимата ми песен).

След това обаче се появиха слухове, че законодателството в Калифорния няма да позволи на младото семейство да кръсти бебето си по този начин. Причината е, че в това име се съдържат звуци и символи, които не са част от 26-буквената английска азбука.

Източник: The Independent

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции