<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=86574" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Съветите на Г...

Гуинет Полтроу изненада Ким Кардашиян с подарък: свещ с име “Това мирише на оргазма на Ким” (снимки)

02 Април 2021
0 365

Американската риалити звезда Ким Кардашян бе изненадана да получи ароматна свещ с името “Това мирише на оргазма на Ким” от нашумялата с екстравагантностите си холивудска актриса Гуинет Полтроу и основател на свой бранд Goop, пише LadBible.

В отговор Кардашян публикува снимка в Instagram на неочаквания личен подарък като сподели, че “никога не съм била по-развълнувана, честно… заради свещта. Благодаря ти, Гуинет! Обичам те. Благодаря, Гууп!” На снимката, освен спомената свещ, личи тубичка с лубрикант и двустранен вибратор.

Това не е първият път, когато актрисата от филма “Седем” и бивша половинка на Брад Пит избухва с екстравагантна серия, която буни фантазиите с доста откровено еротичните и лични препратки. Така например миналата година тя пусна в продажба серия с име “Това мирише на моя оргазъм” и “Това мирише на моята вагина”.

Гуинет Полтроу пусна ароматна свещ с име „Това мирише на моя оргазъм“ (снимки)

Никой не може да потвърди или отрече, че свещта с аромат на “моя оргазъм” мирише на това, което пише на кутията, но запознати с продукта го описват като смес от гераниум, бергамот, чедар, роза от Дамаск и семена от амбра.

Всички продукти от серията “Това мирише на моя оргазъм” и “Това мирише на моята вагина” към момента са разпродадени, така че, ако по някаква причина пожелаете да се сдобиете с някоя от споменатите ароматни свещи и съпътстващи ги продукти, ще трябва да се запишете в дългата листа с чакащи.

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции