Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Гълъб нацвъка политик, който говори против гълъбите (ВИДЕО)
Гълъб нацвъка политик, който говори против гълъбите (ВИДЕО)
По света Вземи EMBED
Loading the video...
09-18-19
добавено
1812
прегледа

Американски политик бе нацвъкан от гълъб, докато обяснява в телевизионно интервю колко голям проблем са гълъбите. Комичната случка е от Чикаго. Конгресменът от Демократическата партия Джейми Андраде бе бомбардиран от пилешко ако, докато обясняваше колко голям проблем е това за хората в града. 

 

 

Поводът за интервюто е спирка от чикагската градска железница, получила печално прозвище, защото голяма част от пътниците се оказват жертва на гълъбите. Птицата се намеси в телевизионната изява на Андраде съвсем неочаквано. Първоначално той не можа да повярва какво точно се е случило. Като истински политик обаче бързо успя да излезе от ситуацията. След като опипа косата си, той заяви: "Ето това се случва на моите избиратели постоянно". 

 

 

Комичната случка бързо набра популярност в социалните мрежи. Потребители се шегуваха, че гълъбът е герой. Други написаха, че птицата е направила истинска демонстрация на проблема. "Един път политик да не излъже, че има проблем", констатира един от потребителите.

 

Източник: BoredPanda