<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=102036" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Падна маскат...

Дарин Ангелов разкри емоциите зад маската на Гларусът в „Маскираният певец“ (видео)

04 Октомври 2021
2 258

Дарин Ангелов разкри емоциите зад маската на Гларусът в „Маскираният певец“.

Под впечатляващата маска на Гларусът в трети сезон на „Маскираният певец“ се оказа известният актьор Дарин Ангелов. Той изпълни блестящо песента Your Song от филма Moulin Rouge и затрудни публиката и панела. Единствено Владо Пенев успя да разпознае талантливия си колега и беше убеден, че той е зад маската.

Падна маската на Гларусът в “Маскираният певец 3” (видео и снимки)

„Послъгвах в студиото, тъй като имаше подмятания от страна на колегите, но се правех на разсеян. Някои ме подозираха, други според мен ме бяха разкрили. Беше много интересно и забавно. Лъгах много хора, особено колегите в театъра. Ася Ингилизова директно ме попита дали съм аз зад маската и след като отрекох, ми каза, че ще е много тъжна ако съм я излъгал. Стана ми криво и неприятно. На моменти за малко да се изпусна, но се сдържах и не казах на никого“, сподели актьорът в предаването „Здравей, България“ по NOVA.

„Беше ми супер интересно и много любопитно. Благодаря на целия екип, който стои зад това предаване, че ми причини тази емоция и всички тези вълнения. Беше трудно да пазя тишина през цялото време, затворен в една кутийка. Всички участници са изолирани. Никой не знае кой е зад маската. Всички шептят и говорят изключително тихо, за да не чуят и разберат нищо за човека под маската. Покрити сме изцяло, дори сме с ръкавици. По специален начин те завеждат зад бекстейджа. Голямо предизвикателство бе за мен и напълно различно от това, което ми се е случвало до момента в живота“, разказва Дарин за емоцията и преживяванията зад и на сцената на “Маскираният певец”.

Повече информация за „Маскираният певец“ можете да откриете на официалните FacebookInstagram и Tik Tok профили на шоуто. Припомнете си и най-забавните моменти от миналите сезони на „Маскираният певец“ в канала на предаването във Vbox7.com.

Дарин Ангелов разкри емоциите зад маската на Гларусът в „Маскираният певец“.

Източник: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции