Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Датски младежи в Слънчев бряг разбиват кенче бира с главa за забавление (видео 18+)
Датски младежи в Слънчев бряг разбиват кенче бира с главa за забавление (видео 18+)
gospodari.com Вземи EMBED
Loading the video...
08-13-19
добавено
28420
прегледа

В социалните мрежи се появи видео, показващо странен начин за забавление на групичка датски младежи в Слънчев бряг.

 

Авторът на клипчето, подписал се като "Явор Тарикатчев", е заснел как четири момчета, на видима възраст под 20 години, се опитват да пробият с глава неотворено кенче бира, като последователно си го подават и блъскат в челата си с всичка сила. Към чуждестранната компанията има и две момичета, които окуражават младежите в абсурдното им занимание. 

 

ЛОКВА В СЛЪНЧЕВ БРЯГ ЗАБАВЛЯВА ПОЧЕРПЕНИ ТУРИСТИ

 

Докато ги снима, самият Явор коментира действията им и се подиграва на мазохистичното забавление на чужденците, възползвайки се от езиковата бариера, за да ги попсува и обижда, без да го разберат.

 

"Не сте много прости, да знете!", казва им българинът през смях. "Нарежи си челото, майка ти тъпа да е*а! Давай, следващият олигофрен! Давай! Давай, малоумник!"

 

След като най-накрая единият датчанин успява да спука кенчето, Явор го поздравява и го кара да каже на български: "аз съм олигофрен". След като нищо неподозиращия чужденец повтаря като папагал репликата, авторът на клипа заключава: "Гоялм олигофрен си, да! Вери найс олигофрен!"

 

КРАВИ ПОСРЕЩАТ ТУРИСТИТЕ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ (ВИДЕО)

 

Накрая победителят в мазохистичното предизвикателство споделя на английски, че главата му не се чувства добре, а Явор мъдро го успокоява: "Тя празна, ве, ко ти пука!"

 

 

Източник: Facebook