Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Да отворим по една бира, защото е време за култура
Да отворим по една бира, защото е време за култура
Гафове и смях Вземи EMBED
Loading the video...
03-04-16
добавено
94306
прегледа

Настанете се удобно, отворете си ушите, душите и по една бира, защото е време за култура.

Гледаме "Плюс това" по БНТ 1. Един от гостите е писателят Калин Терзийски.

 

"Човек е животно! Човекът е нищожество! Човекът е нещо отвратително", казва писателят. След което продължава: "...хиляди цивилни граждани, борейки се за свобода, те са избити от европейци и от американци. Благодаря ви! Довиждане!". Тук Калин Терзийски става и излиза от студиото, а водещи и гости се подсмихват неловко. 

 

ПОПОЛИНА ВОКС ПИТА: МОЖЕ ЛИ БЪЛГАРИНЪТ БЕЗ АЛКОХОЛ?

 

Калин Терзийски е известен с провокативното си поведение, което демонстрира и на гости при Сашо Диков. Там думите му превръщат водата във водка. 

 

"В момента си пиян и се държиш, и говориш като пиян. Едвам намираш думите. Или поне си пийнал нещо сериозно. Аз ти казвам какво е моето впечатление", отбелязва Сашо Диков. 

 

"Чудесни думи казваш ти", казва пък Калин Терзийски.

 

Калин Терзийски е известен с това, че има проблемни отношения с чашката. Неговият роман с удачното заглавие "Алкохол" разказва за борбата на автора с алкохолизма.

 

ТРЕСКА ЗА АЛКОХОЛ

 

Оставаме с чувството, че след случката в БНТ Калин Терзийски стана желан телевизионен гост не заради това, което има да каже, а заради вероятността да направи шоу. На опашката за сензация се подреди и предаването "Комбина", въпреки уговорките, че не е така. Писателят явно има някаква лична драма. Обаче тя едва ли трябва да се оправя в телевизионен ефир.