Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Да помогнем на Галимир да живее
Да помогнем на Галимир да живее
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
16.06.17
добавено
28544
прегледа

Скъпи приятели, отиваме във Варна, където Тони Бутони ще ни срещне с един млад шампион по борба, който се бори с коварна болест.

 

Галимир Галинов Георгиев е роден в гр.Русе и е на 23 г. Болен е от лимфом на Ходжкин. Момчето се опитва да се пребори със заболяването вече 7 години. Това става чрез редици курсове химиотерапии първо в Детска Хематология - София (ИСУЛ), а след това през 2014 г. постъпва в Националната Онкохематология в Дървеница - София.

 

След като лечението там е неуспешно и състоянието му се влошава, Галимир се пренасочва към болница „Св. Марина“ гр. Варна. Тук му се назначава лечение с Брентуксимаб, което за съжаление се оказва неефективно и прогресията на болестта продължава с още по-голяма сила.

 

Надеждата на момчето идва от болница в Турция. Сумата е непосилна за семейството и близките на момчета.

 

С цел да бъдат събрани средства се организира благотворителен концерт за набиране на средства за лечението му, който ще се състои в Спортна зала Варна (Зала Конгресна) на 20.06.2017 от 19:30 часа.

 

Нека застанем зад каузата на Галимир в дългата му битка с коварната болест! 

 

Банкова сметка ПроКредит Банк ЕАД

IBAN: BG63PRCB92301048874810

BIC: PRCBBGSF

Галимир Галинов Георгиев