Да ти се извини мутра на пътя (ВИДЕО)

01 Май 2016
48 420079

"Днес ми се случи невероятното. Шофираща безумно мутра, заради която бях принуден да изляза от пътя, ми се извини и обеща да не прави повече така! И дори ми разреши (мутрата) да запиша извинението във видео." 

 

Така започва разказът на Иво Мирчев във Фейсбук, който пътувал със семейството си, когато автомобилът им бил принуден да излезе от пътя, за да не стане катастрофа. Ето го и целия разказ:

 

"Пътувайки преди Великден между Варна и Добрич съм изпреварен от HILUX с две лошо гледащи мрачни лица. Изпреварването не бе нормално – в опит да задмине на кръстовище три коли наведнъж, без видимост и с абсолютна забрана за изпреварване, пред угрозата от челен сблъсък с идващ насреща автомобил, въпросният HILUX ме избута от платното. Последваха спирачки, трудно овладяване на колата и т.н. Имахме късмет. Настигнах го и му направих снимки, обадих се веднага на 112, които след 10 минути размисъл ми казаха, че нямат свободна патрулка, няма и полиция в района, тъй като "всички колеги са по инциденти".

 

Подобен инцидент нямаше да ми направи чак такова впечатление (все пак сме в БГ), но в колата бе цялото ми семейство. Последвах мутрите до изоставени складове в покрайнините на Добрич. След няколкоминутен разговор и уточняване на степента на тяхната вина се стигна и до това видео, направено с разрешението на мутрата в главната роля.

 

Моето заключение е, че с безумията на пътя трябва да се спре. Не знам дали решението е глоби, затвор или неподкупни катаджии, но поведението на немалка част от българите на пътя не е за тоя континент.

 

П.С. В края на видеото има и снимки от различните моменти и не чак толкова позитивното настроение у господата в началото на иначе плодотворната ни среща."

 

Вижте още:

 

ШОФЬОР В НАРУШЕНИЕ: МОГА ДА ТИ КАЖА И КОЙ СЪМ…

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции