<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=99294" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Президентът ...

ДБ и ИБГНИ се готвят да вземат властта с новата партия на Кирил Петков (видео)

11 Септември 2021
0 1286

“Ако мандатът беше в “Изправи се БГ! Ние идваме!”, категорично щеше да е различно. Щяхме да покажем как и защо може да се направи правителство на малцинството и как то може да работи изобщо. Със сигурност щяхме да направим правителство на малцинството”. Това заяви по БНТ адвокат Николай Хаджигенов.

ДБ и ИБГНИ се готвят да вземат властта с новата партия на Кирил Петков (видео)

“Бъдеща коалиция между “Изправи се БГ! Ние идваме”, “Демократична България” и новия проект на служебните министри е добре звучаща възможност на този етап. Теоретизираме, но това е ок, чудесно”, каза още той.

Според Мая Манолова, Асен Василев и Кирил Петков са хора с капацитет, които са имали възможност да се докажат в служебното правителство.

“Политическото поумняваме там е факт, докато в “Има такъв народ” дори няма заченки на поумняваме политическо”, смята адв. Хаджигенов.

Според Манолова на избирателите е нужна увереност, перспектива и надежда, че в следващия парламент формациите на промяната ще бъдат първа политическа сила.

“В следващия парламент ние ще бъдем политическа сила, която ще получи мандат за съставяне на правителство. Ще покажем как се води диалог, как се съставя правителство и как се предлага на всички партньори да го подкрепят”, заяви пред БНТ тези дни и съпредседателят на “Демократична България” ген. Атанас Атанасов.

Източник: БНТ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции