<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=71404" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 174 са новите с...

Лекар от Добрич е починал след заразяване с Covid-19

15 Август 2020
0 2250

Лекар от Добрич е починали след заразяване с Covid-19, предаде БНР.

Кардиологът Ивелин Марков е починал в многопрофилната болница в Добрич вчера, след като ден преди това е настанен за лечение в здравното заведение.

Според данните на Единния информационен портал най-много новорегистрирани случаи на Covid-19 има в Добрич – 27, следван от Варна с 24.

174 са новите случаи на Covid-19 за денонощие, 8 души са починали

МБАЛ Добрич. Снимка: Радио “Варна”

В Многопрофилната болница в Добрич бяха констатирани груби нарушения, свързани с мерките срещу COVID-19, а броят на болните достигна 580 само за няколко седмици.

Откриха Covid-19 и в дома за стари хора в Добрич

 В града беше и главният държавен здравен инспектор д-р Ангел Кунчев, който издаде препоръки и указания за строги противоепидемични мерки в болницата.

От Областния координационен щаб опровергаха подадената по-рано от тях официална информация, че има още един починал лекар от Добрич – ендокринологът д-р Ариф.

Ог ОКЩ правят следното уточнение:

“Поднасяме извинения за неточната информация, допусната в комуникацията с чуждестранната клиника. Във връзка с оповестената по-рано информация за кончина на д-р Ариф, Областния координационен щаб, екипът на Регионална здравна инспекция и Министерство на здравеопазването поднасят своите извинения на близките и семейството му и му пожелават бързо възстановяване”.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции