<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=29870" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Шофьор се дви...

Две ученички шокираха социалните мрежи с показни целувки в метрото (видео)

30 Април 2018
0 2234

Преди няколко дни във Фейсбук се появи видео, показващо как две ученички показно се целуват и прегръщат в столичното метро. Този акт на публична любов скандализира пътуващите и потребителите на социалната мрежа, които откровено бяха шокирани от липсата на възпитание на двете момичета. 

 

 

В предаването "Околосветско" по Bulgaria ON AIR коментираха видеото и ето какво сподели актьорът Даниел Ангелов: "Целувката е изключително интимен акт. Няма нужда от такава демонстрация. В тази ситуация проблемът е тоталното отсъствие на образование, семейство, църква"
 

 

 

Подобни гледки, където двама души от един и същ пол показват близост, може би винаги ще носят нотка на изненада за някои хора, но шокиращото тук е желанието за показност. Да бъдеш видян, дали за това, че имаш гадже от твоя пол, или просто да бъдеш видян на публично място, че си имаш гадже.

 

 

"Тук говорим за тотален Содом и Гомор, колкото и крайно да звучи", допълни Даниел Ангелов.

 

 

Потребителите онлайн също имаха какво да кажат за видяното: 

 

""

""

""

""
 

 

Независимо от желанието на ученичките да бъдят видяни, един въпрос все още няма отговор – дали родителите са се провалили с опитите за възпитание, или обществото провокира и толерира този тип поведение? 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции