Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Двойка от Филипините се венчае, докато зад нея изригва вулканът Таал (видео и снимки)
Двойка от Филипините се венчае, докато зад нея изригва вулканът Таал (видео и снимки)
По света Вземи EMBED
Loading the video...
01-13-20
добавено
2051
прегледа

Мъж и жена от Филипините решиха сватбата им да се състои в неделя, въпреки опастността, поради изригването на вулкан, който изхвърляше пепел в небето зад тях, съобщава CNN.

 

 

ЖЕНА НАПРАВИ СВОБОДЕН ПОЛЕТ НАД АКТИВЕН ВУЛКАН (ВИДЕО)

 

 

Чино и Кат Вафлор си казали "да" на  място в непосредствена близост до вулкана Таал, а междувременно сватбеният им фотограф Рандолф Еван засне изключителни кадри на младожениците по време на церемонията.

 

 

 

 

Вулканът, който се намира на остров Лусон, на около 70 километра от столицата Манила, започнал да изхвърля лава и пепел в неделя следобед. Това наложи евакуация на жителите, а още тогава експерти предупредиха, че не е изключено и последващо опасно изригване, което днес се потвърди.

 

 

"Бяхме притеснени, защото по време на работата си, ние постоянно проверявахме в медиите за актуални новини и подробности около изригването на вулкана. Така че всъщност бяхме информирани в реално време за предупрежденията и съществуващата опасност”, казва Еван пред Си Ен Ен.

 

 

И допълва: "Освен това обсъдждахме дискретно помежду си какво ще правим, ако най-лошото започне да се случва." Според него, по време на венчавката гостите са съумели да запазят спокойствие.

 

 

Тhe Guardian предаде, че в неделя обстановката е наложила затварянето на международното летище, както и на много офиси и училища в Манила.

 

 

 

 

За момента няма данни за жертви. 8000 души са се отправили към най-малко 38 центъра за евакуация към обяд днес. Към късния следобед Правителствената агенция по бедствия и аварии е разпоредила евакуацията на общо половин милион души.

 

 

 

 

 

Източник: CNN The Guardian

Видео: CNN