Следва: Жена-ловец тв...

Двойка пияни слонове бяха забелязани да се клатушкат в чаено поле (видео и снимки)

21 Март 2020
0 1311

Двойка пияни слонове бяха видяни да се клатушкат в лехите на чаено поле в китайска провинция, преди да припаднат в безпомощност, пише DailyMail.

Инцидентът бе заснет от жители на селото в Юнан, югозападен Китай, които твърдят, че слоновете са нахълтали в магазинa за алкохол, където са изпили около 30 литра царевично вино. Снимки и видео бързо обиколиха мрежата и достигнаха над 140 000 гледания в Twitter.

Жители на Менгхай в автономната префектура Сишуангбанна Дай съобщават, че двата слона са част от група от общо 14 животни, които са влезли в магазина.

Циркови слонове в Русия избягаха и блокираха уличното движение (видео и снимки)

След като видяли публикацията в Twitter, служители в Юнан разкриха, че инцидентът в действителност се е случил миналото лято и слоновете не са били пияни, а просто са се отдали на „почивка“.

“Получихме сведения за 14 азиатски слона, които са влезли в магазин за алкохол, но дали наистина са пили вино е трудно да се определи”, заяви Лонг Юнхай, заместник-директор на Администрацията по горите и пасищата Менгай.

В друг доклад на администрацията се посочва, че стадото от 14 слона е преминало в територията на окръга на 9 март и е влязло в две селски селски къщи на 11 и 14 март.

Жители на тамошни села съобщават за щети по съдовете им за съхранение на царевица и зърнен алкохол, както и по слънчеви панели, прозорци и врати.

Пианист свири класическа музика на слонове, изгубили зрението си (видео и снимки)

Въпреки това, не се съобщава за ранени хора от инцидента.

Източник: DailyMail

Снимки: Asia ire

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции