Деси Атанасова от ГЕРБ се заяжда с Румен Радев и Корнелия Нинова в шеговит пост във Фейсбук (снимки)

19 Юни 2020
46 2157

След като се разрази драмата с дрона, с който Бойко Борисов обвини Румен Радев, че го снима и шпионира, премиерът получи нова порция морална подкрепа от своите съпартийци.

“Bloomberg” със статия за компроматите срещу Борисов: Пистолет на нощното шкафче и пачки с пари изострят българска вражда

Докато по време на брифинга, на който премиера обяви, че президента го шпионира, цялата парламентарна група на ГЕРБ беше застанала зад гърба му в буквалния смисъл да думата, подкрепата този път се изрази в закачлив фейсбук-пост, пуснат от депутата и бивш министър на задравеопазването Десислава Атанасова.

Борисов: Радев ме снима с дрон (видео)

Ето какво написа тя във фейсбук-профила си:

В добавка към цитата на Смирненски и закачливата играта на думи “кон-дрон-ескадрон”, Деси Атанасова е приложила две снимки – на Корнелия Нинова на черен кон и един от популярните колажи от последните дни по темата за разпрата между премиер и президент на тема “дронове”.

Радев отговори на Борисов: Моят дрон е толкова добър, че отваря чекмеджета и ги тъпче с пачки евра (видео)

Депутатката от ГЕРБ не за пръв път отправя закачки към президента Радев на фейсбук-страницата си. Предния път, в който го направи обаче, самата тя стана за смях, след като написа с абсурдна правописна грешка думата “вирусолог”.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции