Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Деси от LaTiDa роди първото си дете, а момичетата се завръщат с концерт в столичен клуб
Деси от LaTiDa роди първото си дете, а момичетата се завръщат с концерт в столичен клуб
04-17-19
добавено
1526
прегледа

Преди броени дни, на 5 април, се роди Самуeл - първото дете на Десислава Христова, синеоката изпълнителка от LaTiDa. Мама и бебе са вече в къщи, чувстват се страхотно и се подготвят за концерта на триото, който ще се състои точно след месец в Sofia Live.

 

Момичета вече започнаха репетиции за концерта в... дома на Деси, за да не се разделя тя от бебето си и за миг. По всичко личи, че на малкия Самуел музиката му допада, защото и той се включвал и пригласял на мама и колежките й. Това въобще не е чудно, смята певицата, тъй като тя е работила почти до раждането и Самуел е послушал много хубава музика още преди да се роди. В осмия месец Деси и колежките й бяха част от големия концерт на Любо Киров. Преди това пяха заедно с Лили Иванова, която също като Любо избира LaTiDa за свои беквокалистки на големите си концерти.

 

Деси, Яна и Бети избраха да се върнат към любимата музика от  90-те. LaTiDa зареждат нов плейлист с позабравени български песни, които ще върнат публиката назад в най-романтичното време на родната музика. "Те са отражение и на нашите първи силни чувства и емоции и винаги ще бъдат част от сърцата ни", споделят момичетата.

 

Ако искате да си припомните любимите песни от времето на промяната, заповядайте на 17 май в Sofia Live Club.