Следва: Падна и едина...

Деси Слава за участието си в “Маскираният певец”: “Изглежда не съм излъгала добре!” (видео)

01 Декември 2020
0 583

Полуфиналистът под маската на Макарона във втория сезон на “Маскираният певец” се оказа гласовитата певица Деси Слава. В първото си телевизионно интервю след участието си в шоуто, тя разказа за избора на песните и тежестта на маската.

„Изглежда не съм излъгала добре, защото след второто предаване почти всеки път панела предполагаше, че аз съм под маската на Макарона. А на мен това ми звучеше като „Долу маската!” и мислех, че си отивам”, казва с усмивка талантливата певица.

Падна и единадесетата маска в „Маскираният певец“ (видео)

Деси Слава разказва, че не е успяла да скрие от семейството си, че участва в най-мистериозното шоу на NOVA, но им има пълно доверие и е знаела, че няма как да я издадат.

„Избирах си песните със сърце – това, което обичам да слушам, но преценявах и дали ще са във възможностите ми, за да ги представя добре. Няма изпълнител, който да може да изпее всичко”, споделя мнението си певицата, за която панелистите неведнъж казаха, че няма песен, която да ѝ се опре.

„Моят костюм беше доста по-удобен от костюмите на други участници. Толкова съм щастлива, че не ми се случи да бъда някой друг образ. Представям си, че други участници въобще не са можели да дишат в костюмите си. И при мен имаше такива моменти, но бях намерила начин да се справя с тях. Моята маска беше по-скоро тежка – около 25 кг, но за сметка на това по-благодатна откъм дишане”, разказва изпълнителката.

Деси Слава споделя, че преди да излезе на сцената е искала всяка една песен да я изпее и представи какво я усеща. Певицата може да си преправя гласа и да звучи като друг човек, но е искала с изпълненията си самата тя да се забавлява под маската.

„Не съм се прикривала особено, стараех се да избирам англоезични песни, защото публиката не е свикнала да ме слуша на друг език. Въпреки това смятам, че Азис ме позна още на първото изпълнение, когато си поех въздух”, казва гласовитият Макарон.

Източник: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции