Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Детенце, обсебено от глава на манекен, не заспива без нея (снимки)
Детенце, обсебено от глава на манекен, не заспива без нея (снимки)
По света
11-15-19
добавено
2880
прегледа

Планът на 22-годишната Илърни, която се опитвала да накара сина си да заспи, играейки си с косата ѝ, тотално рухнал, след като се стигнало до това, че сега малкото момче е обсебено от „страховита“ глава манекен, която носи навсякъде със себе си, разказва Daily Mail.

 

 

Майката позволявала на своя 14-месечен син да си играе с косата ѝ, за да може да заспи. Но дошъл момент, в който Илърни решила, че е време момченцето да се отучи от навика си.

 

 

 

 

Това обаче се оказало непосилна задача, тъй като малкият Хари винаги плачел, защото бил свикнал да прави това още откакто бил малко бебе.

 

 

БЕБЕ ГОВОРИ ПО ТЕЛЕФОНА НА БЕБЕШКИ ЕЗИК (ВИДЕО)

 

 

На Илърни ѝ се наложило да намери друг начин.

 

Всичко започнало, когато тя споделила за тревогата си във Фейсбук и поискала съвет, а в отговор голяма част от приятелите ѝ предложили да купи кукла „Анабел“, за да заспива Хари с нея.

 

 

„Не вярвах, че това ще проработи. После позната, която се обучаваше за фризьор, ми писа съобщение, че има манекен с дълга коса, на който се упражнявала да прави прически“, разказва младата жена.

 

 

 

 

Перуката на манекена била същите дължина и цвят като косата на Илърни и тя била сигурна, че това ще е от полза.

 

Така планът проработил, докато нещата тотално не се преобърнали отново за майката. Всичко било много странно, защото Хари направо бил обсебен от главата-манекен.

 

 

 

 

Той заспивал с нея, не сядал да яде без да носи манекена със себе си, дори когато семейството ходело да пазарува, Хари пак не тръгвал без „страховитата“ глава.

 

 

 

 

„В леглото спим аз, съпругът ми Кълъм, както и Хари, но, с него е и манекена. Същата вечер се стреснах в съня си, събудих се и извиках на Кълъм, че има някой в стаята“, споделя Илърни.

 

 

БЕБЕ ИМИТИРА КУЧЕ, ЗА ДА ПОЛУЧИ ЛАКОМСТВО (ВИДЕО)

 

 

Хари дори започнал сам да заспива, без нужда от възрастен, стига манекенът да е при него. „Това е тайната – вземете си обсебваща глава-манекен“, шегува се майката на момченцето.

 

 

 

 

Веднъж щом детето заспивало, сънят му бил спокоен, но наскоро Илърни преживяла поредна странна и трудна нощ. „Обикновено взимам макенена след като детето заспи. Не го оставям с него, защото ме е страх да не се увие перуката около врата на Хари. Той обаче се събуди онази вечер и забеляза, че главата я няма, а след това настана ужас. Плака почти три часа“, довършва тя.

 

 

Източник: Daily Mail