Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Дете засне жестоко убийство на младеж в Шумен (видео)
Дете засне жестоко убийство на младеж в Шумен (видео)
gospodari.com Вземи EMBED
Loading the video...
05-15-18
добавено
57104
прегледа

Преди два дни Шумен настръхна от зверско убийство. Ден по-късно Окръжната прокуратура нареди за срок до 72 часа да бъде задържан мъж, който е обвинен за умишленото деяние.

 

 

Около 18 часа на 13 май между обвинения- Велико Лефтеров - Монаха Велико и група непознати мъже възниква конфликт. Свадата бързо прераснала в побой. По време на свадата групата замеряла обвиняемия с камъни и тухли.  Тогава Монаха извадил нож и наръгал в сърцето единия от нападателите. Вследствие на това на място починал 28-годишен мъж от Шумен на име Митко Боянов.
 

Дете, което се е намирало на пл. "Гривица" на метри от мелето е записало видеоклип, който показва и, може би, последните секунди от живота на Митко Боянов. Драстичните кадри, които се размиват към края, където Митко вече се е свлякъл на земята, са качени в профила на сайта СтрелаБГ във фейсбук. Операторът с телефона е стоял на около 25-30 метра от сбиването, пише novini.bg.

 

Качеството не е идеално, но се вижда, че Митко Боянов вече се държи за сърцето, но е прав и дори успява смъртоносно ранен да запрати тухла по убиеца си. Монаха е паднал на земята, Наско Боянов го удря, а през това време страничен свидетел се втурва да ги разтървава. Монаха се изправя, втори път посяга към кръста си и с нож отново се засилва към жертвата си. Наско псува и замерва Велико с тухла. В този момент се чуват детски гласове, които хлипат, едното дете: "Бързо на 112! Той ще умре".

 

Митко се свлича до контейнера до близката градинка, тук видеото вече е замъглено. Мъжки глас казва: "Голям зор, голяма работа!" "Е какво стана, бе?" пита едното дете, а друго отговаря: "Тоз го убиха май!". Мъж се вайка: "Оле, легна", а дете добавя: "Ужас".