<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=45996" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Продадоха пъ...

Дете надраска с камък 10 чисто нови "Audi"-та в шоурум, родителите му платиха солена глоба

17 Декември 2019
1 225861

Родители се сдобиха с огромна глоба, след като дъщеря им “нарисува” картинки върху 10 чисто нови автомобила “Audi”, докато семейството било на посещение в шикозна автокъща.

 

По-късно шокираните родители открили, че детето им тайно е внесло камък в автокъщата и надрало боята на 10 нови автомобила по време на посещението , включително Audi Q8, което е на стойност около 41 000 долара (72 000 лв.).

 

 

""

 

 

Китайската двойка придружавала техен приятел в автокъщата и може би за нещастие, взела и тригодишното си дете с тях.

 

Според източници автокъщата осъдила бащата, чието име е известно само като г-н Зао, за първоначалната сума от 200 000 китайски юана (приблизително 62 000 лв.), като според управителя цифрата е приблизителна оценка и може да се увеличи въз основа на допълнителния оглед върху нанесените щети.

 

Той също така твърди, че превозните средства вече не могат да се продават като нови коли, след като бъдат пребоядисани, тъй като ако се направи това, то автокъщата може да бъде съдена за фалшива реклама и да бъде накарана да компенсира клиентите си с три пъти по-голяма сума от цената на автомобилите, ако бъдат признати за виновни.

 

Следователно автомобилите могат да се продават само като употребявани превозни средства със значителни намаления в цената, обясни управителя на автокъщата.

 

Зао отхвърлил искането от 200 000 китайски юана, но в крайна сметка постигнал споразумение за 70 000 китайски юана, което възлиза около 17 500 лв.

 

 

Източник: 7news

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Warrezz

    20 Октомври 2021

    Ами така е, като сте малоумни да правите деца и още по-малоумни да ги влачите навсякъде с вас, сега ще плащате... Щото никой не е длъжен да, ви търпи, затова, че имате деца!!! Даже малко сте платили... Трябваше много повече да платите, като не сте си възпитали децата...

Реакции