<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41145" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ивет Лалова, ...

Джамбазки отвръща на Сидеров: латентна гей-обсесия наблюдавахме в национален ефир

03 Октомври 2019
0 1710

Ангел Джамбазки коментира получената от "София Прайд" подкрепа след темата за сексуалната му ориентация, повдигната в национален ефир от Волен Сидеров, пише Dir.bg.

 

Във Фейсбук той подчерта, че няма да отстъпи от намерението да забрани гей парада и отвърна остро на изявите на лидера на "Атака" в "Референдум" по БНТ.  Припомняме, че в ефир Сидеров атакува лично Ангел Джамбазки и Красимир Каракачанов.

 

"СОФИЯ ПРАЙД" ЗАСТАНА ЗАД АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ, СЛЕД КАТО ВОЛЕН СИДЕРОВ ГО НАРЕЧЕ "ГЕЙ"

 

Ето какво написа в социалната мрежа кандидатът за кмет за София от ВМРО:

 

"Уважаеми организатори на Sofia Pride, парадът ви ще бъде забранен от мен – колкото и да ме подкрепяте. Иначе сърдечно благодаря за изразената от вас подкрепа, оценявам я високо. Аз съм просто бял, хетеросексуален мъж, данъкоплатец, на изборна позиция, затова отказвам любезно отправената покана.

 

…Но да сме наясно – ако и докато съм кмет, никакви "паради" няма да се провеждат по софийските улици.

 

ВОЛЕН СИДЕРОВ ОТНОВО С ПРЕДИЗБОРНА ИЗЦЕПКА: ВДИГНА СКАНДАЛ В ЕФИРА НА БНТ (ВИДЕО)

 

Не отричам и уважавам правото ви на личен избор в личния ви живот. Но парадът отпада, отсега да се разберем. Та така, имате информиран избор: гласувате за ВМРО, получавате ред и сигурност в града, но личният живот си остава вкъщи. Няма страшно, това е просто любов, нали така?

 

И накрая, просто от любопитство, като специалисти – известни ли са ви и други свидетелства за обострени и хронични прояви на агресивен старчески хомосексуализъм и латентна гей-обсесия, каквито наблюдавахме в национален ефир, и дали причината е само системната злоупотреба с алкохол и наркотици? Или просто дългата и последователна политическа травестия си казва думата? Как мислите? Fair enough?

 

Хайде, със здраве и кой каквото прави – под юргана, а не по софийските улици".

 

 

 

 

 

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции