Следва: Нов тренд: же...

Джейсън Деруло изби предните си зъби с въртяща се царевица, ден по-късно разкри, че е шега (видео и снимки)

20 Май 2020
0 5143

Джейсън Деруло разкри безупречно здрави предни зъби, след като бе публикувал видео, в което уж ги избива, докато яде царевица от винтоверт като част от TikTok-предизвикателство, пише DailyMail.

30-годишният изпълнител на песните “Wiggle” и “Talk Dirty” е бил забелязан в колата си в Лос Анджелис, докато изпращал приятелката си Джена Фрумис. Това става само ден, след като Деруло пусна видео от предизвикателство с царевица в мрежата TikTok, в което уж без да иска си избива предните два зъба с винтоверт.

Във видеото Деруло приема предизвикателството, пред което са се изправили неколцина други „смелчаци” преди него.

Първоначално певецът пуска винтоверта на бавни обороти и изпитанието изглежда не толкова опасно. Обаче, това изглежда не му е достатъчно и той натиска спусъка по-здраво, за да ускори оборотите дотам, че твърдият кочан започва да барабани по предните му зъби и в крайна сметка “отчупва” двата му преди зъба.

Това не е първият случай, в който изпълнителят на песните „Wiggle” и „Talk Durty” се въвлича в подобни предизвикателства.

Мъж загуби зъбите си по време на скок с парашут (ВИДЕО)

Само преди няколко седмици той се опита да запази равновесие на една ръка до басейна си, но падна вътре и като излезе, откри че си е счупил зъб. За щастие в случая това бил изкуствен зъб, така че загубата не била толкова голяма.

Момиче е уловено от папарак, докато прави видео за TikTok в колата си (видео и снимки)

Деруло е известен със своите TikTok изяви по време на карантината заради коронавируса. В едно от ртях певецът се напъхва със скок в крачолите на панталон, разпънат от приятел и любимата му Джена.

Източник: DailyMail

Видео: TikTok

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции