Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Джени Суши: Кубрат Пулев не съжалява за това, което направи (видео)
Джени Суши: Кубрат Пулев не съжалява за това, което направи (видео)
05-15-19
добавено
2537
прегледа

След като снощи Кубрат Пулев бе наказан от Атлетическата комисия в Калифорния заради целувката с репортерката Джени Суши, двамата коментираха наказанието, съобщи Дарик.

 

 

Джени Суши заяви: "Искам Кубрат Пулев да понесе отговорност за това, което направи". Адвокатът й Глория Олред пък обясни какви са възможните санкции за българския боксьор. „Те имат няколко опции – да продължат спирането на лиценза от март, могат да му вземат лиценза за Калифорния, могат да му наложат финансова глоба или да изберат друго”, каза Олред. Тя отрече твърденията, че са подали иск за изплащане на голяма сума пари, както и че са подали жалба в Прокуратурата. 

 

 

Наказаха Кобрата заради целувката с репортерката Суши

 

 

 Според Дженифър Равало боксьорът не съжалявал за стореното, въпреки думите му пред Спорната комисия на Калифорния.”Аз не мисля, че той съжалява. Той каза само че се извинява, защото го наказват. Аз мисля, че трябваше да му отнемат лиценза за по-дълго време. Не мисля, че съжалява. Ако беше така, щеше да ме потърси по-рано, вместо да говори тези лъжи за мен”, коментира Равало.Репортерката заяви, че има снимки от чатове с приятелката на Кубрат Пулев – Андреа. „Тя ми пише: „Гордее ли се майка ми с мен?”, на български също ме обижда с тази дума. Когато те тормозят в интернет, се чувстваш сам, страхуваш се. Няма лице зад заплахите. Бях много уплашена. Никога преди не ми се е случвало такова нещо”, заяви Суши.  

 


Според адвокатката, случилото се между Суши и Пулев след интервюто е сексуален тормоз. По време на изслушването Кубрат Пулев обяви, че всъщност целувките били две. Втората се случила на афтърпартито в хотела. Суши обаче каза, че не си спомня. „В този момент бях емоционален и напълно нормално. В крайна сметка, ако тогава не съм емоционален – не знам кога трябва да съм”, коментира Пулев.По отношение на твърденията, че е възможно Равело и адвокатът й да заведат иск за обезщетение, Пулев коментира: „Не смятам, че ще се стигне до нещо, което те да получат. Най-важното е, че човек, за да иска да вземе, трябва да даде. Те искат да вземат нещо и да направят нещо, при положение, че те не са дали нищо. Искат да ми спрат правата. Хубаво, ще ми спрат правата, но на какво основание. Грешката е грешка, аз съжалявам. Извиних се пред Комисията, и на нейната адвокатка, и на цялото общество. Осъзнах си грешката. Аз не мога да се извинявам докато тя приеме. Няма да им падам на колене, ръце не целувам. В крайна сметка нито съм извършил убийство, нито съм направил нещо, което дори е подсъдимо”.

 


„Това е едно много тежко наказание – спиране на правата за шест месеца, след това глоба, обучение и още едно изслушване на 22 юни. Смятам обаче, че Суши може да заведе и иск за пари”, каза от своя страна главният треньор на българските национални отбори по бокс Михаил Таков.

 

 

Източник: Дарик