Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Джип се врязва в магазин, две момчета оцеляват по чудо
Джип се врязва в магазин, две момчета оцеляват по чудо
Пътни нарушения Вземи EMBED
Loading the video...
12-20-16
добавено
25795
прегледа

Скъпи приятели, наш зрител ни изпрати този клип. Случката се развива в София, а мястото е Сточна гара. Виждаме как две момчета с много късмет стоят до магазинче за алкохол и цигари.

 

Eто и текстът под видеото, публикуваме го без редакция:

 

"Вчера вечерта един джип катастрофира в нашия магазин. Наистина много лош късмет за нас, но ние ще го възстановим. Двете момчета пред магазина в момента на инцидента, обаче са супер късметлии и трябва да благодарят на Господ за това, че са още живи. В началото бяхме много ядосани заради случилото се, но след като гледахме записите от охранителните камерите, почувствахме огромно облекчение, защото няколко души можеше днес вече да не са сред нас. За щастие обаче на всички, тази катастрофа причини само материални щети. Вижте 0:45мин. от клипа"