Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Джок Полфрийман излезе от затвора, но го заключиха в център за мигранти (видео)
Джок Полфрийман излезе от затвора, но го заключиха в център за мигранти (видео)
Вземи EMBED
Loading the video...
09-20-19
добавено
4449
прегледа

Австралиецът Джок Полфрийман няма да излезе на свобода, въпреки решението за освобождаване. Затворническите власти го предадоха на миграционните, защото паспортът на Полфрийман е изтекъл, предаде БНТ.

 

 

 

 

ОСВОБОДИХА АВСТРАЛИЕЦА ДЖОК ПОЛФРИЙМАН 8 ГОДИНИ ПО-РАНО

 

Малко преди 16 часа австралиецът, осъден за убийство у нас, излезе от сградата на Софийския затвор под конвой на служители на дирекция "Миграция" в МВР. Беше качен в автомобил и откаран в Бусманци, където е центърът от затворен тип за настаняване на чужденци. На излизане Полфрийман каза само, че благодари на заместник-началника на Софийския затвор.

 

 

 

 

НЕ УЧАСТВАМЕ В "ЧОВЕК НА ГОДИНАТА", АКО В КЛАСАЦИЯТА Е И ПОЛФРИЙМАН

 

В Бусманци той трябва да изчака издаване на валиден документ за самоличност от австралийските власти. 

 

 

 

 

Вчера състав на Апелативния съд в София реши, че убиецът на студента Андрей Монов трябва да бъде освободен предсрочно. Ден по-късно магистратите обявиха и мотивите за отсъждането си. Сред факторите, заради които престъпникът беше пуснат на свобода почти седем години по-рано, е, че той е изтърпял по-голямата част от наказанието си – 12 от общо 20-те години затвор. Освен това, докладите за поведението му зад решетките през последните две години сочели, че той имал много добро поведение, бил любознателен и дори научил български език.

 

 

Източник: БНТ