<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=81537" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Дания подсиг...

“Джони Чурката”: В Дания се карат заради човечето с най-дългия пенис на света (видео)

12 Януари 2021
0 834

Джон Дилерманд или “Джони Чурката”, както би могъл да звучи българският вариант, има най-дългия пенис на света. С него той може да прави всичко – да лети като хеликоптер, да боядисва стени, да гаси огън. В Дания този нов анимационен сериал забавлява децата. А възрастните се карат, пише Дойче веле.

Той прилича малко на пластилинено човече: дребничък, старичък, със засукан мустак като от хиляда деветстотин и Балканската. Облечен е в старомоден бански костюм: гащеризон на червено-бели райета. 

Джон Дилерманд има най-големия пенис на света. С него той може да прави всичко: да го развява, да изглежда конфузно или пък да спасява света, ако му разрешат. Или поне – ако Джеймс Бонд му отстъпи мястото си…

Джони Чурката засега обаче се бори главно с дребните предизвикателства на всекидневието. Пък и неколкометровият му пенис, който също е раиран като банския, по-скоро прилича на една от онези захарни пръчки, които се продават по панаирите. Понякога Джон Дилерманд извежда кучета на разходка, а ако някое побегне – лови го с помощта на своя пенис и парче салам. Със своя пенис той може да лети като хеликоптер, може да издига флагове, да боядисва стени и изобщо – да прави всякакви щуротии.

Децата се забавляват, възрастните се карат

Новият анимационен сериал на датската обществена телевизия DR очевидно се приема добре от целевата група – деца между 4 и 8 години. Шестгодшният Малте, например, казва, че е много забавно: “Джон не е като другите, защото има огромен пенис, ама направо много дълъг!”. А седемгодишната Дилара добавя: “Не е нито срамно, нито… странно. На мен ми е просто смешно.”

Джон Дилерманд обаче разбуни духовете сред възрастните датчани. Едно от обвиненията срещу сериала гласи: този филм е удар върху равенството между половете. Остри критики идват и от редовете на движението #MeToo, както и от специалисти по джендър-проблематиката като Кристиан Грус. Той смята, че с дългия си пенис Джон Дилерманд олицетворява един типичен джендър-стереотип. “Да, смешно е, но въпреки това според мен е неправилно, че пенисът на Джон не се натъква на никаква съпротива. Живеем във времена, в които сексуалността и възгледите за тялото са подложени на редица съмнения, тъй че би трябвало да се намери и някаква противотежест на Джон Дилерманд”, казва Грус.

Датската телевизия пусна анимация за деца с герой с разтегаем “магически” пенис (видео)

Абсурдна вселена на комични конфузии 

Няма нужда от противотежест, отговаря Мортен Сков Хенсен, шеф на детския телевизионен канал. “Това не е програма, която обяснява на децата фактите за човешкото тяло. Това е една абсурдна вселена на комични конфузии, в центъра на която е герой с раиран пенис, достигащ до 10 метра дължина”, обяснява Хенсен.

Мортен Сков Хенсен очевидно вписва анимационния сериал в дългата традиция на обществения телевизионен канал, който открай време поставя под съмнение всевъзможни табута или направо ги громи. Та нали тъкмо детският канал понякога показва кадри с разни грозно ругаещи чичковци или пък с чисто голи възрастни, където се виждат всичките им дребни и по-едри недостатъци или особености – само и само за да накара децата да се замислят за човешкото тяло и за някои фатално изкривени идеали за красота.

Сега явно е дошъл редът на Джон Дилерманд с най-големия пенис, който трябва да развесели най-малките. “Смешното е, че става дума тъкмо за пенис”, казва Хенсен. “Малко конфузно, да, прекрачва граници и забрани, но в същото време тъкмо това е, което децата на тази възраст толкова обичат да правят.”

Източник: Дойче веле

Видео: YouTube/Daniel

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции