Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Джуди Халваджиян: Изтече информация от полицията или прокуратурата към рекетьорите в НАП
Джуди Халваджиян: Изтече информация от полицията или прокуратурата към рекетьорите в НАП
03-13-18
добавено
76209
прегледа

"Много притеснително в случая е, че изтече информация от полицията или прокуратурата към лицата, които проверявахме. Ние бяхме уведомили компетентните органи, че ще правим такова разследване. В един момент се оказа, че тези, които проверяваме и които вършат афери, са били предупредени за нашите действия", подчерта Джуди Халваджиян пред БЛИЦ и допълни: "Това е нагледен урок, че от тук нататък ние трябва да действаме сами за нашите разследвания и да не уведомяваме институциите.

 

Това заяви продуцентът на "Господари на ефира" Джуди Халваджиян във връзка с разкритията, които предаването направи по отношение на злоупотреби на данъчни и служители. 

 

 

"По разкритията, които направихме за далаверите на НАП, със сигурност трябва да има арести и трябва да хвърчат глави на най-високо ниво. Това е скандалът на годината. В същото време много медии се покриха и се направиха, че такъв скандал няма. Прави чест на Агенция БЛИЦ, че бе една от много малкото медии, които публикуваха статии по случая"