<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=92260" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Жена стана ва...

Джъстин Бийбър поиска и получи среща с Еманюел Макрон в Елисейския дворец (снимки)

22 Юни 2021
0 1002

Изненадваща среща в Елисейския дворец в Париж – френският президент Еманюел Макрон прие в понеделник поп звездата Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли, пише “Булевард България”.

Канадецът качи снимка на двойките (включително Брижит Макрон) в профила си в Instagram, на която се вижда как е прегърнал 43-годишния държавен глава.

Джъстин Бийбър поиска и получи среща с Еманюел Макрон в Елисейския дворец (снимки)

За разлика от съпругата си и от президентското семейство, Бийбър се представи в неофициален вид – с костюм и разкопчана бяла риза, но и със синьо-бели кецове на Nike. Хейли впечатли с изящна бежова рокля и високи токчета.

Джъстин Бийбър проговори за твърдите наркотици, към които го е тласнала славата (снимки)

Според френската медия BFMTV – срещата се е осъществила по желание на 27-годишния поп изпълнител. Той и съпругата му се намират в Париж от няколко дни и Бийбър е изпратил официално предложение към президента. Двамата са обсъждали „проблемите на младите хора“, но към момента няма по-детайлна информация.

Джъстин Бийбър поиска и получи среща с Еманюел Макрон в Елисейския дворец (снимки)

Бийбър и Хейли по принцип не коментират политически теми, с изключение на призивите през 2020 на 24-годишната моделка към американските си сънародници да упражнят правото си на глас на президентските избори. Вот за държавен глава ще има догодина и във Франция, а на генералната репетиция за него – местните избори – Макрон допусна голяма загуба, макар партията му да се класира за втория рунд.

Джъстин Бийбър поиска и получи среща с Еманюел Макрон в Елисейския дворец (снимки)

Официалният фотограф на Макрон също сподели снимки от визитата на семейство Бийбър в резиденцията на държавния глава. На кадрите се вижда как поп звездата се здрависва с президента, след което се прегръща с Брижит Макрон.

Мъж удари шамар на френския президент Еманюел Макрон (видео)

Всички участници в срещата носят маски, но ги премахват, когато сядат на канапетата един срещу друг, за да проведат разговор.

Френските медии, които също са били изненадани от визитата, отбелязват, че Джъстин Бийбър не е имал проблеми в комуникацията с Макрон и съпругата му. Канадецът има френски корени и в миналото е показвал, че владее езика на добро ниво.

Джъстин Бийбър поиска и получи среща с Еманюел Макрон в Елисейския дворец (снимки)

Срещата се е провела точно в деня, в който Франция отбелязва фестивала Fête de la Musique – или Деня на музиката. Бийбър обаче не беше част от официалната програма, която бе организирана от Жан-Мишел Жар. Събитието се проведе именно в Елисейския дворец, с акцент върху електронната музика.

Ежегодният фестивал на уличната музика в страната беше отбелязан за първи път след началото на пандемията и отново бе уважен от президента Макрон. Той протече при спазване на социална дистанция, дезинфекция и всички необходими мерки.

Това не е първият път, в който Макрон приема в Елисейския дворец международна музикална звезда. През 2017 той бе домакин на Риана, която пристигна във Франция, за да промотира фондацията си в подкрепа на образованието.

Източник: “Булевард България”

Видео: Cricket Junoon

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции