<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=95145" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Дори стомане...

Диагностицираха звездата от “Бягство от затвора” Уентуърт Милър с аутизъм

28 Юли 2021
0 5866

Звездата от сериала “Бягство от затвора” Уентуърт Милър разкри, че е диагностициран с аутизъм като възрастен, предава CNN.

49-годишният актьор направи това с пост в Instagram, илюстриран с бял квадрат вместо снимка като заяви, че официалната диагноза е била истински “шок, но не и изненада”, тъй като самият той преди това е предполагал, че може да страда от аутизъм. ” .

“Тази есен се навършва една година, откакто получих неформалната си диагноза аутизъм. Това беше предшествано от самодиагностициране. И последвано от официална диагноза. Това беше дълъг процес. Аз съм мъж на средна възраст. Не съм 5-годишно дете”, написа той.

Уентуърт подчерта, че той просто иска да сподели новината за състоянието си, а не да се превърне в “силен, но зле информиран глас” в общността за аутизма.

“Не знам достатъчно за аутизма. Има много какво да науча. В момента изгледа разбиранията ми еволюират. Преразглеждам пет десетилетия преживян опит през нов обектив…”, споделя Милър. “Искам само да вдигна ръка, за да кажа: “Тук съм. И съм бил (без да го осъзнавам)”, допълва той.

Уентуърт Милър е номиниран за “Златен глобус” за ролята си в сериала “Бягство от затвора”, в който играе инженера Майкъл Скофийлд.

Източник: CNN

Видео: YouTube

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции