<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=102004" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Германските ...

Димитър Бербатов: Още я караме на ядене, пиене и нищо за футбола (видео)

04 Октомври 2021
0 416

“Кампанията и Програмата ни са ясни, има ги на сайта ни и тях. Знаем ли какво предлагат другите? Не. Ходят по ресторантите и я карат по стария начин – ядене, пиене и нищо конкретно за развитието на футбола! Аз обиколих страната и не правих банкети, а говорех за футбол”.

Това заяви Димитър Бербатов, един от кандидатите за шефското място на Българския футболен съюз, пред бТВ.

Екипът на Бербатов: УЕФА не подкрепя Боби Михайлов

Димитър Бербатов: Още я караме на ядене, пиене и нищо за футбола (видео)

Бившият нападател явно визира настоящия президент на БФС Борислав Михайлов, който е започнал обиколка на регионите в България, участвайки в банкети. Един такъв бе организиран в Разград преди мача на “Лудогорец” и “Цървена звезда”, а след това Михайлов се появи и на стадиона. Там присъстваха и голяма част от клубовете в региона на Разград, Шумен и Русе.

Една от основните теми, която Бербатов засегна, е все още сериозната неяснота около провеждането на конгреса и гласуването за президентският пост.

“На Конгреса на 12 октомври трябва да се гласува с Интегрална бюлетина – всички кандидати да бъдат поставени в една бюлетина. През 2018 г. са се използвали отделни бюлетини за всеки кандидат и неупотребените бюлетини е трябвало да бъдат използвани за “отчет” след гласуването, пред представителите на БФС, за “доказване на лоялност”, каза бившият нападател. “Ако нямаме какво да крием, да го правим така, както трябва да бъде. В сряда БФС има Изпълком, на който да реши дали ще играем по правилата или не”, заяви още Бербатов.

Източник: бТВ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции