<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=77665" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Къци Вапцаро...

Димитър Маринов влиза като гост детектив в “Маскираният Певец” (видео)

11 Ноември 2020
0 469

Холивудският актьор Димитър Маринов пристига в България, за специалното си участие като панелист във втория сезон на телевизионното шоу “Маскираният певец”, предава Нова тв.

След многото предположения, че самият той се крие зад някоя от маските, зрителите ще имат възможността да го видят на живо в предаването редом до звездния детективски панел. Какви изненади е подготвил за зрителите холивудският актьор и в каква роля ще влезе, ще стане ясно тази събота в най-мистериозното шоу от 20:00 по NOVA.

Димитър Маринов влиза като гост детектив в &#8220;Маскираният Певец&#8221; (видео)

Традиционно на сцената на „Маскираният певец“ ще излезе и една маска от предходния сезон на предаването. Този път това ще бъде закачливата Кокона, чийто образ миналата година съживи Джулиана Гани. Дали тази есен костюмът ще облече друг модел или под маската ще бъде скрита друга популярна личност, зрители и следователи ще опитат да отгатнат по време на изпълнението на Коконата.

Димитър Маринов влиза като гост детектив в &#8220;Маскираният Певец&#8221; (видео)

Къци Вапцаров: Беше предизвикателство да вляза в женски образ в “Маскираният певец” (видео)

Шестте маски достигнали до този финален етап на атрактивното състезание ще влязат в нови битки за продължаване напред в шоуто. Безапелационният водач в битките до момента – Златният ще се изправи срещу любимия Макарон, Плашилото ще срещне Булката в музикален дуел, а Хищницата ще опита да изпрати на елиминация Баба Яга. Какви ще са новите предположения на звездните детективи за скритите участници? Кои песни за избрали героите този път? Кой ще спечели сърцата на зрителите и коя ще бъде деветата свалена маска, отговорите ще станат ясни тази събота в 20:00 единствено по NOVA.

Източник: Нова тв

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции