Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Динко от Ямбол пребил приятелката си, момичето е с травми по цялото тяло
Динко от Ямбол пребил приятелката си, момичето е с травми по цялото тяло
Нередности
13.04.17
добавено
72476
прегледа

Небезизвестният Динко Вълев е пребил с юмруци и ритници приятелката си Десислава. Момичето е подало сигнал в полицият и се очаква от там да разпитат ловеца на бежанци.

 

Екшънът се разиграл на 11 април вечерта в къщата на Динко в Ямбол. Според Десислава той взел мобилния й телефон и искал да прочете съобщенията в него. Тъй като той се отключвал само с пръстов отпечатък на собственика, по думите й Динко я повалил на земята, сграбчил ръката й и поставил пръста на възлюбената си върху телефона. Последвали и удари по главата й.

 

При прегледа съдебният медик д-р Янков е установил, че 20-годишната Десислава е с кръвонасядане и изразен травматичен оток на устните и множество кръвонасядания по лицето, крайниците и тялото. 
 

Динко отхвърли отправените срещу него обвинения с думите: „Ако съм я нападнал, ще има жалби в полиция, напред-назад. Абсолютно нищо няма.“ И подчерта приоритетите си:  „... в момента купувам едни камиони и не мога да говоря.“, каза. той пред dariknews.bg.