<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=99300" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Дания премах...

Дискотека в Благоевград наруши забраната и отвори за клиенти (видео)

11 Септември 2021
2 1216

След като ограниченията заради коронавируса вече предизвикаха бойкот и неспазване на мерките от собственици на нощни заведения в София и Пловдив, дискотеки в Благоевград също решиха да работят, въпреки забраните. В петък вечер нощно заведение остана отворено, въпреки проверките на полицията и РЗИ.

Талисман на японски град буйства като в люлинска дискотека (видео)

Малко преди 23:00 часа една от дискотеките в Благоевград отвори врати. Близо час обаче в нощното заведение не влязоха клиенти, а полицейското присъствие пред него беше засилено.

“Искаме да работим, виждате, че хора не влизат, полицията е тука, чака ако влезе някой да го санкционира, поне така се говори в целия град. Чакаме да видим ще има ли санкции няма ли да има. Хората са наплашени ето вижте ги къде са, но като виждат патрулка, как да влязат. Вие ще влезете ли в заведение като ви пишат 200 лева акт? Целта е да наплашим хората да не влизат в заведенията и те дискотеките сами ще си затворят”, каза Димитър Шалявски, собственик на клуба.

След полунощ малцина младежи все пак влязоха в заведението. Обясниха, че не се страхуват от възможността да се заразят с коронавирус в дискотеката, притесняваха се обаче да не им бъдат наложени глоби.

Ако на клиент му бъде наложена глоба в моето заведение аз ще му взема акта и ще го обжалвам вместо него, допълни Димитър Шалявски.

След клиентите, в заведението на проверка влязоха и полиция и РЗИ. На собствениците бяха съставени констативни протоколи, на всички клиенти пък бяха проверени личните карти.

Въпреки съставените протоколи и актове, от заведението казаха, че ще продължат да работят.

Източник: БНТ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции