<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=79721" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Нагъл рециди...

Добре облечени мъж и жена нагло крадат препарати от магазин в София (видео)

10 Декември 2020
0 1679

Безочливи крадци ловко прибират почистващи препарати пред обективите на охранителните камери в квартален магазин в София.

От видеозаписа личи, че двойката – млад мъж и възрастна жена в черно облекло, влизат заедно в магазина. Докато мъжът се държи близо до продавача и задава въпроси, “дамата”, снабдена с обемиста празна чанта, детайлно “инспектира” асортимента от стоки.

От кадрите също така личи, че мъжът застава винаги пред нея, когато тя посяга към рафтофете, явявайки се “перде” за камерите, които въпреки това регистрират потъващите в търбуха на чантата артикули.

В публикацията си във Facebook от днес от магазина съобщават:

“Вчера около 18:00 ч тези двама привидно нормални хора успяха да откраднат доста продукти от магазина. Мъжът задава бизнес въпроси и отвлича вниманието а възрастна жена с черна коса и очила краде безочливо. Движат се в една линия и са много добри в това, което правят. Ако някои ги познае: 0899949087”

В края на опертацията, жената излиза от магазина без да декларира нищо от “направените покупки” и оставя вратата полуотворена за своя партньор в кражбата. Той, от своя страна, също напуска магазина след многото приказки с продавача и без да купи нищо.

Източник: FB/Detersfuso италиански почистващи препарати (София)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции