Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Доживотна присъда за българина, убил 4-годишната си дъщеря Ани в Гърция
Доживотна присъда за българина, убил 4-годишната си дъщеря Ани в Гърция
04-18-19
добавено
4234
прегледа

Българинът Станислав Бакърджиев е осъден на доживотен затвор от Апелативният съд в Атина, за смъртта на 4-годишната му дъщеря Ани през 2015-та година, предаде Mediapool.

 

Случаят тогава предизвика силни реакции в Гърция, заради жестокостта на извършеното от бащата престъпление и разчленяването на трупа.

 

 

Съдът не прие никакви смекчаващи вината обстоятелства и осъди Станислав Бакърджиев на доживотен затвор за умишлено убийство, гавра с мъртъв човек и използване на оръжие.

 

Заедно с бащата, на 9 години затвор е осъден и Насиф Ахмедов, който е помагал за заличаване на следите от убийството. Той е признал, че е живял в дома, където момиченцето е било убито, а след това и разчленено от бащата. Майката на детето беше призната за невинна и освободена.

 

Защитата се опита да убеди магистратите, че бащата Бакърджиев не е извършил убийството, но доказателствата на експерти категорично потвърдиха вината му за смъртта на малката Ани.

 

Съдът не посочи в кой затвор ще бъдат настанени двамата осъдени българи, поради страх от протести на граждани.

 

Двамата казаха, че са подложени на силен натиск и издевателство от други затворници по време на прекараните досега години в затвора, като отмъщение за убийството на детето.

 

Източник: Mediapool