<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=98313" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Музикантът В...

Домашен плъх стана вайръл с изпълнение на най-малката хармоника в света (видео и снимки)

03 Септември 2021
0 157

Може да сте чували за Keyboard Cat, но на сцената има нов четириног музикант. Запознайте се с г -н Билк, домашният плъх, който свири на хармоника. Плъховете са известни със своята интелигентност, но г -н Билк е особено талантлив.

Плъховете обичат да играят на криеница (ВИДЕО)

Неговите собственици (подвизававащи се под името spacecaptainz в TikTok) наскоро споделиха видеоклип, на който малката животинка свири закачлива мелодия на хармониката и дори продуцира своя собствена песен.

Да, може би г -н Билк не е направил всичко това сам, а купчината мед като насърчение определено е подействала.

„За рождения си ден приятелят ми си взе най-малката хармоника в света от близък приятел“, казва един от стопаните на талантливата животинка.

„Един ден той се прибра от работа и каза, че трябва да опитаме да оставим г -н Блик да свири на нея. Ние създадохме тази песен с помощта на сладкия мед!”

Готовата песен включва запис на хармоника на г -н Билк. Във втория видеоклип собствениците на г -н Билк разкриват процеса на записване на песента.
Оригиналното видео има почти четири милиона гледания. Под видеото собствениците на г-н Билк написаха: „Това не е най-добрата песен, но поне той се опита!“

Източник: My Modern Met

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции