Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
До къде могат да стигнат гражданските арести на бежанци?
До къде могат да стигнат гражданските арести на бежанци?
Репортажи Вземи EMBED
Loading the video...
04-11-16
добавено
33589
прегледа

Оплитаме се в свински опашки, незаконен патриотизъм и граждански арести. Гражданските патрули продължават да залавят бежанци на границата. В "Ничия земя" ни показаха една такава акция, която на пръв поглед изглежда съвсем безобидна.  

 

Един от хората, залавящи бежанци, е Петър Низамов - Перата. Той е сочен за главатар на "мутри и наркопласьори" по данни на СКАТ през 2009 г. Граждански арест със свински опашки на китките и по очи на земята изглежда като лов на хора за удоволствие, особено с отрицателното отношение към органите на реда.  

 

За някои това може да е играчка, но скоро да не стане плачка. Надяваме се държавата да се стегне и да намери начин да контролира както бежанския поток, така и хората, които си организират сафарита за лов на бежанци по границата. Защото, както са тръгнали нещата, очакваме съвсем скоро да се случи някой нещастен случай. И то не случайно.

 

Вижте още:

 

КОЙ СЪЗДАДЕ ДИНКО ОТ ЯМБОЛ? 

 

СОФИЙСКИ КВАРТАЛ Е ГАРА РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА ЗА БЕЖАНЦИ