<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=38754" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Какво е да си ...

Дубайската принцеса, която взе 31 милиона и избяга от съпруга си, може би е в Лондон (видео)

02 Юли 2019
2 35356

Дубайската принцеса Хая бинт ал-Хюсеин, която напусна съпруга си – шейха на Обединените Арабски емирства Мохамед бин Рашид ал Мактум може би е в Лондон, пише  „The Guardian“.

 

 

 

""

 

 

Принцесата, която избяга от страната заедно с двете си деца може би се намира в къща на стойност 85 милиона паунда, разположена близо до двореца "Кенсингтън". 

 

 

ПРИНЦЕСАТА НА ДУБАЙ ВЗЕ 31 МИЛИОНА И ИЗБЯГА ОТ СЪПРУГА СИ (ВИДЕО)

 

 

Съпругата на владетелят на Дубай изчезна от страната с голяма сума пари – 31 милиона паунда. Първоначално се твърдеше, че е избягала заедно с 11-годишната си дъщеря и 7-годишния си син в Германия, където потърсила убежище и подала молба за развод. 

 

 

 

""

 

 

Към момента обаче германското външно министерство не потвърждава информацията, че Хая бинт ал-Хюсеин е поискала убежище в Германия.

 

 

 

Принцеса Хая се омъжи за милиардера Шейх Мохамед през 2004 г. и е шестата му съпруга. Принцесата е учила философия, политика и икономика в Оксфордския университет. Тя е служила в Международния олимпийски комитет и е посланик на добра воля към ООН.

 

 

Посолството на ОАЕ в Лондон отрече, че е информирано за пребиваването на Хая във Великобритания. Адвокатите на шейх Мохамед също отказаха да коментират случая.

 

 

Източник: The Guardian

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции