<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=41472" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Гардиън: Срам...

Държавата преустановява отношения с БФС до оставката на Боби Михайлов (видео)

15 Октомври 2019
0 5782

Правителството преустановява отношенията си с Българския футболен съюз до подаване на оставка на председателя на БФС Борислав Михайлов. Това заяви министърът на младежта и спорта Красен Кралев по време на брифинг в Министерски съвет, цитиран от "Фокус".

 

 

АНГЛИЯ УНИЗИ БЪЛГАРИЯ С 6:0. МАЧЪТ БЕ СПРЯН ДВА ПЪТИ ЗАРАДИ РАСИСТКИ СКАНДИРАНИЯ

 

 

""

 

"Преди малко премиерът Бойко Борисов ме извика по спешност. Знаете, че през последните 4 години българското правителство направи изключително много за развитието на българския футбол" ​​​​​, заяви Кралев. Той отчете, че са се построили терени и са се давали средства за развитие на детско-юношеските отбори.

 

 

ТИТАНИЧНИЯТ БОБИ МИХАЙЛОВ С НЕЗАБРАВИМ КОМЕНТАР ЗА МАЧА БЪЛГАРИЯ – ЛЮКСЕМБУРГ

 

 

"След вчерашните инциденти премиерът разпореди от днес нататък преустановяване всяко отношение с БФС, включително и финансово, до подаване на оставка на Борислав Михайлов, председател на Съюза", допълни Кралев.

 

 

""

 

 

БОБИ МИХАЙЛОВ ЗАБРАВЯ БУКВИ ОТ ВЪЛНЕНИЕ ЗАРАДИ ПОБЕДА НА ФУТБОЛНИТЕ НАЦИОНАЛИ

 

 

Снощи българският национален отбор по футбол загуби с 0:6 от Англия в европейска квалификация в София. Трибуните бяха полупразни, а играта бе спирана заради сигнали за расистки обиди, като два от тях дойдоха още през първото полувреме. 

 

 

Ние от "Господари на ефира" многократно сме предупреждавали за сериозни проблеми в БФС и сме поставяли под съмнение работата на неговото ръководство. Открихме сериозни нарушения около избора на нов-стар шеф на Съюза през 2018 година, когато отново беше избран Боби Михайлов след натиск, заплахи и манипулация при гласуването на Конгреса. Въпреки, че апелирахме държавата да вземе мерки, реакция липсваше, а безобразията в БФС продължиха да са практика. Защо държавата чак сега осъзна колко тежки са проблемите в БФС и поиска Боби Михайлов да поеме най-накрая отговорност?

 

Очаквайте по-късно коментара на Gospodari.com  по случая!

 

 

Източник: Фокус

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции