Следва: Майка видяла ...

Дъщерята на съветничката на Тръмп качва анти-Тръмп видеа в TikTok (видео и снимки)

01 Юли 2020
1 777

15-годишната дъщеря на съветничката на американския президент Доналд Тръмп е един от най-яростните му критици, пише DailyMail. Клаудия Конуей публикува видеа срещу президента и майка си, и се радва на огромно внимание и интерес.

Дъщерята на Келиан Конуей редовно публикува анти-Тръмп видеа в профила си в TikTok и вече има близо 50 000 последователи.

В една от последните си публикации тийнейджърката, чийто псевдоним в мрежата е @shortfakeblonde приканва последователите си да публикуват ревюта с една звездичка за ресторантите и хотелите на Тръмп.

По повод обвиненията в сексуален тормоз срещу двамата кандидат-президенти (Доналд Тръмп и Джо Байдън) в една от публикациите си тя пише, че “следващият ни президент за четири години ще бъде или изнасилвач, или изнасилвач.”

Младата активистка е привърженик и на движението “Black Lives Matter”, което нашумя след убийството на чернокожия Джордж Флойд при ареста му от бял полицай в Минесота.

В едно от най-популярните ѝ видеа, тя заклеймява мнението, че само защото е дъщеря на съветничката на Белия Дом, това не значи , че трябва да има същите убеждения като майка си. Публикациите ѝ започват преди време, след като майката заяви, че уважава правото на лично мнение на дъщеря ѝ, дори когато то не съвпада с нейното собствено.

В активната си политическа позиция, 15-годишната Клаудия не се свени публично да критикува майка си, затова, че работи в щаба на президента Тръмп. Колкото и на пръв поглед това да е невероятно, тя не е сама в тази борба в семейството, тъй като бащата на тийнейджърката също е отявлен ативист срещу Тръмп и член на политическото движение “Линкълн Проджект”.

Източник: DailyMail

Видео: TikTok

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции