Следва: Мост, който с...

Д-р Тео Ангелов анализира състоянието на Волен Сидеров

13 Януари 2016
37 10137

А сега се нареждаме на опашка пред кабинета на д-р Тео Ангелов, който дава консултации.

 

В предаването "Часът на Милен Цветков" правят разбор на поведението на Волен Сидеров през есенния политически сезон. Вождът на Атака отдавна е пациент на клиниката на Тео Ангелов и неведнъж е бил обект на обстойно изследване.

 

"…бих направил една забележка относно психичното състояние на Волен Сидеров. Вие виждате, че Волен Сидеров гледа в една точка, второ, той постоянно прави някви такива движения и мимики с лицето си, които показват, че не е съвсем добре…", каза преди време д-р Тео Ангелов, а сега при Милен Цветков твърди, че за Волен тази действителност, в която живеем, е всъщност друга. "Аз откривам признаци на параноя", споделя докторът.

 

Едно ново обстоятелство обаче отвори пред доктор Ангелов нови хоризонти в диагностиката.

 

"Не е естествено един баща, който има бебе на два месеца, да обикаля в нетрезво състояние нощем по улиците и да търси скандали с хората, това не е естествено. Той би трябвало да сменя памперси, да топли мляко, бутилката с мляко, да носи минерална вода на съпругата си", коментира Тео Ангелов.

 

"Ако Волен Сидеров влезе в една клиника за един месец и излезе от там възроден и по-чист човек, това лошо ли ще бъде според вас?", пита накрая докторът, явно стигнал до верния отговор и без да го чуе от събеседника.

 

Вижте още:

 

МИЛЕН ЦВЕТКОВ СЕ ЗАВРЪЩА 

 

Д-Р ТЕО АНГЕЛОВ ЗА БАРЕКОВ 

 

ТЕО АНГЕЛОВ И КИСЕЛОТО МЛЯКО 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции