<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=103507" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Моторист се с...

Даниъл Крейг разкри защо предпочита гей баровете пред “хетеро” баровете (снимки)

14 Октомври 2021
0 706

Даниел Крейг разкри, защо предпочита гей баровете пред “хетеро баровете”

Даниъл Крейг разкри, че предпочита да ходи в гей барове, за да избегне агресивните мъже в “хетеро” баровете.

Даниел Крейг

“Ходя по гей барове, откакто се помня”, каза 53-годишният актьор в подкаста “Обяд с Брус” .

Актьорът Даниел Крейг се разплака на сбогуване с ролята си на Джеймс Бонд (видео)

Актьорът от последния филм за Джеймс Бонд “Смъртта може да почака” разкри, че е започнал да ходи по такива места още като дете, защото е искал да избегне “ударите”. Той допълни още, че те са безопасно място.

Даниел Крейг

“Всички са ведри и спокойни, всички. Всъщност, не е нужно да заявяваш своята сексуалност. И там можех да се срещам с момичета, защото има много момичета по абсолютно същата причина, по която бях и аз. Това беше някакъв скрит мотив”, каза той.

Мъжът, изпълнил брилянтно ролята на агент 007, разговаряше с водещия Брус Боци, с когото са приятели от дълго време. Двамата бяха “хванати” заедно в гей бар в Лос Анджелис през 2010 г.

“За мен това беше една от онези ситуации и иронията е, знаете, че някак си бяхме “хванати”, предполагам, което беше някак странно (защото) не правехме нищо лошо”, Каза Крейг.

“Прекарахме хубава нощ и аз ти говорех за живота си, когато животът ми се променяше и се напихме и аз бях като: “О, хайде да отидем на бар, хайде, хайде нека просто излезем”, обясни той.

“И аз просто бях като: “Знам, че не ми пука”, добави Крейг. В разговора той призна, че иска да се премести от Англия в Калифорния заради “магическото” преживяване “в онази нощ”.

Даниел Крейг

Даниъл Крейг наскоро получи звезда на Алеята на славата в Холивуд. Неговият пети филм за Бонд оглавява световните класации, с приходи от 50 милиона паунда само във Великобритания, за едва две седмици.


По всичко личи, че “Смъртта може да почака” ще бъде един от 10-те най-касови филма за 007 на всички времена.

Даниел Крейг разкри, защо предпочита гей баровете пред “хетеро баровете”

Източник: The Independent

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции