Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Евакуация и паника във Вашингтон, след като Борисов си тръгна
Евакуация и паника във Вашингтон, след като Борисов си тръгна
gospodari.com Вземи EMBED
Loading the video...
11-26-19
добавено
58778
прегледа

Часове след като премиерът Бойко Борисов си тръгна от Вашингтон, където се срещна с американския президент Доналд Тръмп, настъпи истинска паника в Белия дом и Капитолия. Причината - самолет нарушил въздушното пространствио на САЩ, съобщава Daily Mail

 

 

 

 

Часове след като нашият премиер се радваше на хвалбите от Тръмп в Овалния кабинет, Северната морава на Белия дом е била отцепена, а движението за пешеходци в района - ограничено. Отцепването е започнало малко пред 09:00 часа местно време, а предупреждението за опасност е отменено след около 20 минути.

 

 

БОЙКО БОРИСОВ ИЛИ ДОНАЛД ТРЪМП ВЪРТИ ПО-ДОБРЕ САБЯТА?

 

 

Извънредната ситуация е била обявена заради самолет, с който не можело да се осъществи връзка. Той се движел на изток, като нарушил ограниченото въздушно пространство над Вашингтон около 08:30 часа, местно време. 

 

 

 

 

Нарушението на въздушното пространство на САЩ е наложило и спешната отбранителна реакция от американскитре власти. Мобилизирани са били изтребители.

 

 

 

 

На онези, които са били по това време в Белия дом, е казано да останат по местата си. На репортерите в Белия дом било наредено да останат в сградата. Строителни работници, които извършвали ремонт на ограда от северната страна на президентското имение, били евакуирани малко след 8:45 часа.

 

 

 

 

Репортер на The Independent твърди, че е видял "движение на площадка за изстрелване на ракети в близост до Капитолия", където също районът бил отцепен. Според CNN, въпреки че самолетът не е смятан за "враждебен", в Пентагона е била свикана спешна среща.  

 

 

Моменти от пристигането на Бойко Борисов във Вашингтон можете да видите във видеото горе. 

 

 

 

Източник: Daily Mail