Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Евакуираха българи от наводнен хотел в турския курорт Бодрум (видео и снимки)
Евакуираха българи от наводнен хотел в турския курорт Бодрум (видео и снимки)
Вземи EMBED
Loading the video...
10-09-19
добавено
1725
прегледа

Евакуираха българи от наводнен хотел в турския курорт Бодрум. Приземният етаж на хотел буквално бил потопен под вода. 

 

 

 

 

„По обяд заваля за трети път. Сградата е построена на склон и водата просто се изливаше като водопад. Туристите се бяха събрали във фоайето. Малко по-късно започна евакуация. Никой обаче не ни информира за нея. Разбрахме случайно. Казаха ни, че ще ни настанят в друг хотел. Мястото обаче беше ужасно”, разказа пред Nova един от потърпевшите Георги Маринов.

 

 

 

 

По думите му положението в този район на Бодрум е било бедствено. Няколко жилищни сгради и хотели са били наводнени, а десетки коли се оказаха под вода. Спасителни екипи са извели дете, блокирано в наводнения му дом. 

 

 

 

 

 

Лошото време е предизвикало и транспортен хаос. Важни пътни артерии са били затворени докато бъдат отводнени. Подобна е ситуацията и в турския град Мугла.

 

 

 

 

 

Източник: Nova