<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=16959" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Евгени Минчев, Денди и Лютви Местан, но не съвсем!

02 Февруари 2015
1 4488
 
Ние от Господари на ефира сме навсякъде… Без значение дали имаме покана, или не. Дали ни чакат с камера и усмивка, или се крият от нас. Понякога се случва да отидем някъде и там да ни чака наш двойник, но ние винаги задаваме правилните въпроси на правилните хора. Вижте какво имаме предвид!
 

Започваме така… Той е политик и комик, но не съвсем. Той е на политическата сцена много отдавна, в Господари на ефира също. Той е нашият Лютви Местан и винаги е на правилното място, разговаряйки с приятели и неприятели.

 

""

 

 

Те го търсили под дърво и камък, той бил в Господари на ефира… Ами питайте ни, господа полицаи, ще ви кажем къде е. Последно го видяхме в НДК, вижте какво заснехме и го включете в разследването.

 

""

 

 

Стига сме се занимавали с политика, време е да обърнем поглед към модата и мъжете.  Колкото и странно да ви звучи това е истина, вижте ги.

 

""

 

 

Не може на светски евент да няма светски хроникьор, който да напомни на родните съзвездия да не грешат в своя стайлинг. В такъв случай се появява нашият Денди, който знае всички модни тънкости.

 

 

""

 

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции