<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=72004" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Трима мъже са...

Един от нападателите на палатковия лагер пред СУ – стар познат на “Господарите” (видео)

24 Август 2020
0 99429

Трима мъже атакуваха палатковия лагер на протестиращите на кръстовището пред Софийския университет.

Единият от тях, привидният лидер, Георги Флоров е стар наш познайник, който още в 2013 година използва ефира на БТВ, за да направи скандални признания.

Сега, 7 години по-късно, не можем да бъдем сигурни какви са възгледите му, но заявените тогава симпатии и сегашната агресивна акция си пасват точно, бихме казали, дори твърде точно.

Изводите оставяме на Вас.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Martin I

    28 Август 2020

    Какви арести, те са там с одобрението на ГЕРП. И разрешението на милицията. Иначе щяха да бъдат арестувани няколко десетки минути по-късно и щяха да им бъдат повдигнати обвинения за хулаганство, увреждане на чуждо имущество и самоуправство. Нищо от което не се случи на практика. За разлика от момчетата, които скоростно арестуваха пред румънското посолство и им повдигнаха обвинения затова, че били трошили колата на онази терористка. Защото наистина в западна Европа на тази пача щяха още на следващия ден да и бъдат повдигнати обвинения за тероризъм. Имало било деца в колата. Голям праз. Никой не е длъжен да се грижи за чуждите деца. Тя е отговорна за децата си, тя трябва да се грижи затова, да не ги поставя в опасни ситуации. Не можа да заобиколи като останалите трезвомислещи граждани. Не, трябваше да направи цирк и показно да се вреже в множеството. Утре тази лудата може да забере двама - трима на пешеходна пътека, защото видите ли - били и препречвали пътя. Истерична откачалка.

Покажи всички Скрий

Реакции