<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=70384" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Дете изскочи ...

ЕКСКЛУЗИВНО: Говори майката на отвлеченото дете в Елин Пелин (РЕПОРТАЖ)

01 Август 2020
1 34907

Скъпи приятели, от вчера социалните мрежи са взривени от кадри от Елин Пелин, на които се вижда как баща и негов съучастник отвличат буквално от ръцете на майката малко момиченце.

Майката на детето разказа как се е стигнало дотук в екзклузивно интервю с нашата репортерка Виктория Симеонова и оператора Йохан Вирт. Тя сподели, че с мъжа ѝ Борислав Кръстев, който е и главен архитект на Елин Пелин, са разведени. Родителските права върху двете им деца – момичета на 2 и на 4 години, са дадени на майката, а за бащата е осигурен режим за посещения и взимане на децата в определени дни от месеца.

Видео показва как баща в Елин Пелин отвлича детето си с още двама души

Преди 2 месеца бащата отвлича по-голямото дете и оттогава майката няма възможност да го вижда. Тя сезира Изпълнителна дирекция „Закрила на детето“, както и органите на реда. До момента институциите не са реагирали на сигнала ѝ. Преди месец по-малкото дете счупва ръцете си при домашен инцидент, вследствие на което се налага да посещава рехабилитация.

Вчера сутринта майката, бабата и дядото на детето излизат от дома си заедно с него, за да го заведат на поредния рехабилитационен курс. Внезапно пред вратата се озовава роднина на бащата и самият баща на децата и те издърпват детето от ръцете на майката и тръгват към Районното полицейско управление. В опит да ги спре, пострадва дядото на детето, който е с лека телесна повреда, след като е съборен на земята от Борислав Кръстев.

След посещението в районното полицейско управление, мъжете са пуснати и в момента и двете деца са при баща си, въпреки съдебното решение в полза на майката. Междувременно на сайта на Община Елин Пелин се появиха документи, в които се коментира майката и поведението ѝ, но не се споменава и дума за агресивния начин, по който бащата е отнел детето.

Ние ще потърсим отговорните институции с надежда да осигурят безопасна и спокойна среда за двете деца. А вие ни сигнализирайте за всякакви измами, корупция и злоупотреби!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Yordan Simov

    04 Август 2020

    Така и не разбрах: Какво точно пречи на тази майка да прегърне детето, да го целуне, да му пожелае приятно прекарване и да го даде на бащата, който има право да е с детето?

Покажи всички Скрий

Реакции