Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
Експеримент: Как се купуват милиони гледания за социалните мрежи? (ВИДЕО)
Експеримент: Как се купуват милиони гледания за социалните мрежи? (ВИДЕО)
Нередности Вземи EMBED
Loading the video...
30.08.16
добавено
148132
прегледа

Певицата Рут Колева качи видео в собствения си профил в социалната мрежа фейсбук, с което показва как се купуват гледания в Youtube.

 

Публикуваме текста без редакция.

 

"За всички, които си мислят че гледанията в youtube на разни псевдо-певци/артисти (или подобни) са реални, ето ви един лек експеримент. Видеото беше по-дълго, но реших да го сбия в кратък текст и да ви покажа само нагледно "покупката" и как това нещо работи. Интернет потребителите (избощо) в България са под 4 милиона. Тук не визирам, възраст, пол, социален статус или елементарни неща като - предпочитания или музикален вкус (ако човек има изобщо влечение към музиката). С тия подробности, излиза че - На изпълнителя Х с 20 мил. гледания - всеки ИНТЕРНЕТ потребител в България, трябва да е гледал видеото поне 3-4 пъти. Нереално, а? Не думай. (Тук даже не броим, сваляния от торенти, Вбокс, spotify & iTunes). Сайтове като SMM kart, предлагат гледания в youtube от 0,50 цента до 500 долара (за 1 мил. гледания). Снимаш клип за 10 000 лв, за още 5 си купуваш 3 милиона гледания - и директно влизаш в ефира на всички Български Радио и ТВ станции. :) Честито - вече си звезда!"